Du er her: Hjem > Frederikssund Krolf Team > Hvem er vi

Hvem er vi

Vi er en flok m/k  på 30-40 medlemmer, som spiller krolf i Frederikssund. Vi er en selvstændig forening, under navnet "Frederikssund Krolf Team". Vi er medlem af DAI (Dansk Arbejder Idræt). Det giver os mulighed for at deltage i DAI Hovedstadens krolfstævner. Der arrangeres 8 stævner i hver sæson. Stævnerne foregår på de forskellige klubbers baner.

 Hvornår spiller vi

Vi spiller hver mandag og onsdag fra kl. 10 til 12 hele året på banen ved Frederikssundshallen.

Banen ligger bag ved træningspavillionen på parkeringspladsen.

Hvordan bliver man medlem

Kom og spil med et par gange, og se om det er noget for dig. Køller og kugler kan lånes, og du skal nok få grundig instruktion. Reglerne er meget simple, de kan hurtig læres. Hvis du vil fortsætte koster det kun 200 kr. for hele sæsonen. Hertil kommer på et tidspunkt anskaffelse af egen kølle og kugle, det koster omkring 350 kr.

For kontingentet får du.

1. Medlemsskab af "Frederikssund Krolf Team", og kan deltage i de forskellige arrangementer, som de laver.

2. Mulighed for deltagelse i spil på vores egen bane hver mandag og onsdag. Det giver en masse frisk luft og socialt samvær.

3. Mulighed for deltagelse i 8 stævner arrangeret af DAI Hovedstaden. Man behøver ikke at være særlig dygtig for at deltage. Der er plads til alle. Det er rigtig hyggeligt, og man møder og spiller sammen med nye krolfvenner. Deltagelse i stævnerne koster 50 kr. som bruges til kaffe og kage, indkøb af præmier og lidt til administration. Vi arrangerer fælles kørsel. Dem, der kører med betaler 25 kr. til den, som lægger bil til.

4. Ved at deltage i stævnerne, kan man kvalificere sig til deltagelse i regionsmesterskabet og DM.

Hvis du vil vide mere kan du kontakte :

Otto Hansen : otto2906@gmail.com

Finn Regil     :  finn@regil.dk


Vores nye klubtrøjer

Krolftroijer.jpg


 

 

 

« forrige  |   top  |   næste »

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Login